Laura Vass, UMILITA de un producator german! Urma sa interpreteze melodia "Buzele tale" pentru finala Campionatului Mondial

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:23

Laura Vass a avut parte de o mega farsa pusa la cale de echipa emisiunii WOWbiz.

In complicitate cu Dan Bursuc, aceasta a fost pacalita si i s-a spus ca un producator german era interesat de ea si de celebra ei melodie, "Buzele tale". Motivul? Aceasta ar fi urmat sa fie cantata in finala Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia.

Doar ca, la intalnirea fata in fata cu producatorul german, interpretat de Andrei Duban, lucrurile nu au mers tocmai cum trebuie. Acesta a umilit-o pe cantareata in repetate randuri, spunandu-i ca nu are voce si ca nu stie sa cante.



Mai mult, a si fortat-o sa bea o cana intreaga de oua crude. Totul a atins cote maxime in momentul in care in studio si-a facut aparitia o alta fata. Desi nu avea deloc voce si interpreta oribil celebra melodie, aceasta a fost aleasa de asa zisul producator, spre stupefactia Laurei Vass.

In cele din urma totul a fost dat in vileag de echipa emisiunii WOWbiz.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.