Trenuletul GROAZEI. Cum si-a gasit sfarsitul un tanar in timp ce se dadea in rollercoaster!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 16 iul 2022, 08:25

A vrut distractie si aventura, insa a platit cu viata pentru asta! Un tanar de 18 ani a cazut din rollercoaster de la o inaltime ametitoare.

Un adolescent in varsta de 18 ani si-a gasit sfarsitul intr-un parc de distractii din statiunea Benidorm din Spania. Tanarul, originar din Islanda, se afla in vacanta cu familia. Orasul are multe obiective turistice de vizitat, insa, atractia o reprezenta un rollercoaster denumit "Inferno", in romaneste "Infernul" din parcul de distractii, Terra Mitica.

Trenuletul "Inferno" se deplaseaza pe ambele parti ale scheletului metalic si face o intoarcere la 360 de grade.

Se pare ca este unic in lume, producand-o asupra pasagerilor o forta gravitationala egala cu 3g. Adolescentul din Islanda s-a dat in rollercoaster impreuna cu tatal sau. Pasagerii sunt prinsi intr-un ham special, cu rolul de protectie, insa, din motive inca necunoscute, tanarul a cazut de la o inaltime ametitoare in timpul calatoriei.

Impactul cu solul i-a fost fatal. A suferit multiple fracturi si traumatisme craniene. Desi era constient la sosirea ambulantei, baiatul a murit in drum spre spital, intrand in stop cardio- respirator.
Ancheta este inca in desfasurare, iar o instanta se va pronunta asupra cauzelor accidentului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.