Ciorba de pui a la grec

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 27 feb 2017, 03:27

Cost estimativ: 30 lei pentru 8 persoane

 

Ciorba de pui a la grec
Cost estimativ: 30 lei pentru 8 persoane
Ingrediente
1,5 kg carne de pui (aripi, spate, gat)
2 morcovi
O telina
2 ardei grasi (gaben si rosu)
3 cepe
2 legaturi de patrunjel
1,5 l bors
Sare
3 oua
150 g smantana
Mod de preparare
Se toaca morcovii, telina, ceapa si ardeii si se calesc in 2-3 linguri de ulei incins, pana se inmoaie (circa
10 minute), amestecand des.
Se adauga carnea si apa rece cat sa acopere tacamurile de pui. Se presara un praf de sare si se lasa sa fiarba, se spumeaza.
La final se pune borsul, o lingura de sare si se amesteca bine.
Dupa ce se stinge focul, se adauga patrunjelul tocat marunt.
Se bate oul, se amesteca cu smantana, se adauga 2-3 polonice de ciorba, treptat, amestecand continuu, apoi se toarna totul peste restul de ciorba, amestecand pentru a nu se branzi.

Ingrediente

1,5 kg carne de pui (aripi, spate, gat)
2 morcovi
O telina
2 ardei grasi (gaben si rosu)
3 cepe
2 legaturi de patrunjel
1,5 l bors
Sare 
3 oua
150 g smantana 


Mod de preparare

Se toaca morcovii, telina, ceapa si ardeii si se calesc in 2-3 linguri de ulei incins, pana se inmoaie (circa 10 minute), amestecand des. 


Se adauga carnea si apa rece cat sa acopere tacamurile de pui. Se presara un praf de sare si se lasa sa fiarba, se spumeaza. 
La final se pune borsul, o lingura de sare si se amesteca bine. 
Dupa ce se stinge focul, se adauga patrunjelul tocat marunt.
Se bate oul, se amesteca cu smantana, se adauga 2-3 polonice de ciorba, treptat, amestecand continuu, apoi se toarna totul peste restul de ciorba, amestecand pentru a nu se branzi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.