Aveti mare grija unde va lasati gentile atunci cand mergeti la plaja!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:28

Hotii de-abia asteapta sa profite de neatentia dumneavoastra.

Iata care sunt cele mai rapide metode de a va trezi fara obiectele de valoare, si aflati ce trebuie sa faceti ca sa nu va stricati vacanta.

Plaja plina ochi este raiul hotilor fara vacanta! Au o metoda noua prin care planuiesc sa va ia ce-aveti de valoare!
Daca vara trecuta, hotii de pe plaja dadeau lovitura abia dupa ce se asigurau ca victima nu e prin preajma, acum, pesemne c-au prins curaj.

Nu mai stau la distanta, ci se aseaza, cu tot cu sacosa uriasa pe care o cara, chiar langa victima. Raufacatorul pozeaza intr-un turist obisnuit care se odihneste, dar de fapt, individul asteapta un moment bun sa actioneze.

In cateva minute, se ridica si dus e, cu ambele genti. Una a lui- umflata de haine, alta a turistului- plina de bani.

Nu faceti greseala de a va incredinta banii, ori hainele, vecinului de-alaturi! Un zambet prietenos poate avea si intentii ascunse. Mai bine mergeti insotiti la plaja si intrati in apa cu randul.

Victime sigure sunt mai ales cei care cred ca bunurile lor sunt in siguranta daca le acopera doar cu un tricou sau un prosop. Habar n-au ca de fapt semnalizeaza locul pentru hoti!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Domnii care sunt mai binefacuti nu se tem de hoti.

Sunt vigilenti si siguri pe ei, mai ales ca au un as in maneca- miscari de karate mai ceva ca in filme!

De la 1 iulie, odata cu salvamarii, pe plajele din Mamaia au ajuns si agentii de paza, cu tot cu ajutoare de nadejde! Nu va puneti, insa, toata nadejdea in paznici. De raufacatori va salveaza cel mai repede precautia.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.