10 procurori, 200 de politisti si audieri maraton intr-un caz de tentativa de omor la un restaurant din Capitala!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:28

Luptatorul de K1, Bogdan Stoica, si presedintele Federatiei de Lupte Libere au fost si ei adusi la politie sa dea cu subsemnatul.

Rand pe rand, la sediul Politiei Capitalei au fost adusi mai multi indivizi care sunt cercetati in scandalul petrecut cu mai multe luni in urma.  Ancheta a inceput in februarie dupa o incaierare cu bate si topoare. Politistii au 26 de mandate de aducere si fac 20 de perchezitii, inclusiv la sediile a doua societati comerciale.

Luptatorul de K1, Bogdan Stoica a fost chemat astazi sa dea cu subsemnatul la Politia Capitalei.

Unul dintre cei implicati in acest dosar este si soferul lu Cristian Borcea. Alt personaj chemat la audieri este presedintele Federatiei de Lupte Libere, Razvan Parcalab, cunoscut ca  patron al respectivului local din Sectorul 6 al Capitalei. In zadar au incercat jurnaliatii sa obtina de la el cateva cuvinte.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Am aflat de la politie despre ce era vorba: „Mai multi angajati ai unui restaurant de pe raza sectorului 6 din capitala au agresat fizic un numar de 3 barbati, clienti

ai restaurantului respectiv, inclusiv prin folosirea unei bate de baseball si a unui topor. In urma altercatiei respective, persoanele agresate au suferit mai multe leziuni la nivelul toracelui precum si o fractura craniana... ”