ULTIMA ORA: Teo, dusa DE URGENTA la spital! Vezi cum se simte acum

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:23

Momente tensionate in Mamaia. Imediat dupa terminarea emisiunii "Plaja lui Teo", indragitei prezentatoare i s-a facut brusc rau.

Potrivit unor apropiati, vedeta a acuzat dureri puternice in zona abdomenului si a fost dusa, de urgenta, la spital. Intervenind in direct la WOWbiz, Antonio Passarelii a povestit ce s-a intamplat.

"In timpul emisiunii a venit spre mine si vedeam ca avea ceva, ca nu era bine. La sfarsitul emisiunii, aceeasi problema. Cand a intrat in masina am vazut ca statea pe partea dreapta. I-a cerut asistentului ei un medicament.

Timp de 10 minute m-a mintit, a zis ca nu are nimic. A inceput insa sa se albeasca la fata, vedeam ca efectiv sufera enorm. Atunci am sunat un prieten din Timisoara, care ne-a trimis la spitalul de urgenta de aici, din Timisoara".

Din fericire, se pare ca acum indragita prezentatoare TV se simte bine.

"I s-a facut un EKG, o ecografie, se pare ca acum totul este in regula.
Teo duce o viata foarte agitata, ea spune tot timpul ca nu este obosita. Dar probabil organismul ei a spus altceva astazi".

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.