Ai program in weekend? AEROMANIA te invita la Aeroportul Tuzla

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 iul 2022, 00:20

Sambata, 19 iulie, iubitorii de aviatie, muzica, recorduri, performanta si bun gust sunt invitati de Aeroportul International Tuzla, la cea mai chic editie a mitingului aviatic AEROMANIA de pana acum.

Intre orele 16:oo – 20:00 spectacolul de aviatie, alimentat cu muzica buna, masini de epoca, "hangar party" si o atmosfera de balci de lume buna va face ca aeroportul sa fie mai incitant decat plaja.

##VIDEO117110##

Mihai Margineanu – fost elev al scolii de pilotaj REGIONAL AIR SERVICES – va incerca sa isi convinga instructorii si publicul ca se pricepe si la muzica si la aviatie.

Il vor acompania, cu prietenie, Taxi, Vita de Vie si altii, pe o scena asezata in fata hangarului, incadrata de masini de epoca. In spatele lor, pilotii, parasutistii si planoristii vor lupta si ei pentru aplauzele celor prezenti!


Publicul poate cocheta cu aviatia – sau, cel putin, cu aviation fashion – la standul Pilotshop, sau facand zboruri de agrement- incepand cu orele 16.30 sau chiar salturi cu parasuta in tandem (orele 17.oo
– 18.oo).
Daca va place spectacolul de acrobatie si va ganditi si la o scoala de pilotaj- o trecere cu AN2-ul care stropeste cu apa ne va asigura ca deciziile nu au fost luate "la cald".

"Dusul rece" va pregati momentul "Air Bandits" si, desigur, punctul culminant al oricarui airshow organizat la Tuzla, zborul acrobatic la apus cu Yak-urile 52 (dupa ora 19.45) cu efecte pirotehnice in aer (artificii pe aripile avioanelor) si "bombe" la sol!


Intrarea publicului este, si de data aceasta, libera si incurajata de autobuzele RATC, care vor aduce
pe cei care vor sa participe pe 19 iulie din Constanta (plecarea se face de la Gara la orele 15:30 – primul autobuz si 16:30 – al doilea autobuz), gratuit pana la aeroport, de unde intoarcerea este la orele 20:30 si 21:30.

Regional Air Services a pregatit atractii pentru toate varstele si pentru toate preocuparile: standuri de aviatie, masini de epoca, motociclete, degustari de vinuri, ciocolata, inghetata si spatiu de joaca pentru copii – care vor putea ramane sub monitorizarea atenta si amuzanta a clovnului de la Oratoriu Don Bosco Constanta.


Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri: