Campinguri de lux, rulote in inima naturii si camere la pret mic! Va spunem noi cat va costa vacanta in cea mai boema statiune de pe litoral

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:28

Ne-au trebuit 25 de ani ca sa descoperim si noi ceea ce strainii stiau deja: vacanta in aer liber, departe de betoanele hotelurilor cu multe stele si oferte all inclusive.

La Vama Veche, un barbat a deschis o afacere cum nu prea vezi in Romania: un camping de lux. De cum iei piciorul din nisip si-l pui pe iarba, intri intr-un tablou de vis: corturi pestrite si un pian vechi, in care s-au plantat flori, iti dau senzatia ca te-ai teleportat la straini. Cu acelasi bun gust a fost gandit si restaurantul: slapi de toate felurile formeaza un perete colorat, iar in coltul de cafenea asteapta sa fie rasfoite sute de carti rare.

In acest camping pana si toaletele sunt deosebite. Oglinzile si chiuvetele sunt facute manual, din alama, iar usile sunt in forma clapelor de pian si au inscriptionate mesaje care mai de care mai amuzante.

Ca sa vii in acest colt de liniste, trebuie sa platesti spatiul pentru cort, 10- 20 de lei, in functie de marimea lui. Apoi, pe noapte, cate 20 de lei, de persoana.
Cat despre mic-dejun sau pranz, puteti sa mancati delicatese italienesti: de exemplu, o portie de bruschete costa 10 lei, o lasagna, 25 de lei si un cocktail din fructe proaspete 12 lei!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

Daca vreti, totusi, un acoperis ceva mai solid deasupra capului, alegeti o „mini-casuta” cu toate utilitatile: chicineta, pat

dublu si terasa cu tot cu umbra! Va costa intre 70 si 90 de lei de persoana, iar in schimbul acestei sume veti primi o rulota complet mobilata si utilata.

Daca ajungeti pe nepusa masa in Vama Veche si nu gasiti loc liber, particularii va asteapta cu preturi de 70 de lei pe noapte! Daca nu v-ati hotarat inca, pentru ce fel de vacanta optati, acum este momentul.

Vremea se anunta din ce in ce mai frumoasa!