FORMULA PERFECTA a pedichiurii rezistente in orice conditii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 16:05

O pedichiura ingrijita, cu greutate se tine! Mai ales vara! Cate incercari nu fac, oare, doamnele si domnisoarele ca sa gaseasca formula perfecta a pedichiurii rezistente in orice conditii.

O pedichiura rezistenta este in primul rand una care sa nu aiba nevoie de retusuri cel putin 2 saptamani.  De preferat chiar si mai mult. Dar exista oare asa ceva?  Sa vedem ce variante avem:

Foliile metalice: „Este o metoda foarte rezistenta si spectaculoasa(…) aceasta pedichiura rezista de la 2 pana la 4 saptamani, de cele mai multe ori pana la 4 saptamani. Adica exact ceea ce avem nevoie! Oare mai exista si altceva ce poate egala aceasta performanta? Oja semipermanenta!„ este varianta cea mai de lunga durata a pedichiurii impecabile si fresh”, ne spun specialistii.

Si, de asemenea, este varianta cea mai cautata! Odata stabilita ca baza oja semipermanenta, se poate realiza absolut orice model va trece prin cap. Cum ar fi....catifeaua!„Prin catifea intelegem chiar acea textura de catifea, pufoasa si colorata”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Si pentru ca e vara, iar la mare, picioarele stau mai mult  prin nisip, nu-i asa ca v-ar tenta un model care sa se confunde cu aspectul acetuia? Cu astfel de  modele este imposibil sa nu deveniti

rapid vedeta plajei! Si... nici nu trebuie sa va mai faceti griji pentru rezistenta lor: sunt de „cursa lunga”!  Iar in final, va mai dam un pont: „ orice oja care are glitter, particule de sclipici sau particule de liquid sand, orice oja texturata de regula, sau chiar ojele metalizate si sidefate rezista mai bine decat ojele normale, lacurile normale.”

 

Taguri: