HALUCINANT. A mers la penitenciar ca sa-si viziteze fiul, dar a fost inchis fara ca sa fie macar condamnat

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 06:30

Este incredibil ce i s-a intamplat unui barbat din Chicago in timp ce si-a vizitat fiul, inchis intr-un penitenciar de maxima siguranta.

Un accident fara precedent i s-a intamplat unui vizitator la o inchisoare de maxima securitate din Chicago, Statele Unite. Barbatul a mers sa-si viziteze fiul, insa a ramas inchis intr-una din incaperile penitenciarului timp de 31 de ore.

Potrivit cotidianului Huffington Post, vizitatorul a urmat gresit instructiunile paznicilor. Bulversat de atatea usi care se tot inchideau si deshideau in fata sau in spatele lui, barbatul a nimerit intr-o incapere care nu era sala de asteptare.

A ramas acolo asteptandu-si fiul, inchis pentru trafic de droguri. Usile s-au inchis in spatele lui, iar din motivul ca a ajuns intr-un loc gresit, barbatul a ramas prizonier in acea incapere timp de 31 de ore pana la sosirea unui gardian care isi facea rondul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

A realizat abia dupa ore de asteptat ca a gresit incaperea ”, a declarat directorul inchisorii.

Vizitatorul a avut ghinionul sa nimereasca intr-o zona care nu este frecventata des de paznici deoarece se situeaza intr-o aripa a penitenciarului care nu a fost inca data in folosinta.

Panicat ca ar putea ramane acolo mult si bine, barbatului i-a venit ideea sa sparga geamul unui hidrant ceea ce a declansat sistemul de alarma. S-a taiat usor la mana, dar in afara de asta si de sperietura pe care a tras-o, vizitatorul se afla intr-o stare buna.