S-au ingrijorat cand cainele lor a inceput sa vomite, insa au INCREMENIT cand au vazut ce a scos din stomac!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:29

Stapanii lui Tucker, un catel strengar care apartine unei familii din Wisconsin, Statele Unite, erau obisnuiti cu faptul ca acesta inghite tot ce prinde.

Nu se asteptau, insa, la o asemenea surpriza! Tucker este un catel atat de gurmand, incat infuleca tot ce prinde. De multe ori mananca alimentele cu tot cu ambalaj daca i se servesc biscuiti, ciocolata sau alte produse ambalate. Stapanii incearca sa evite asemenea situatii care devin ulterior neplacute pentru indigestia catelului, insa nu-l pot tine mereu sub control.

Recent, catelul a furat acadelele nepoatei stapanilor si le-a inghitit exact asa cum erau.

Cum era de asteptat, patrupedul a inceput sa vomite. Ingrijorati, stapanii au vrut sa-l duca la veterinar, insa au observat ceva stralucitor pe jos. Era inelul de logodna al stapanei care disparuse cu cinci ani in urma. Femeia l-a cautat atunci innebunita, insa nu si-a inchipuit o secunda ca vinovatul ar putea fi chiar cainele ei. Tucker a fost iertat pentru fapta lui, stapana declarand ca patrupedul este eroul ei.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii



 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.