HAOS in Argentina! A fost dezastru pe strazile din Buenos Aires dupa ce echipa lui Messi a pierdut Cupa Mondiala

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:23

Daca nu am fi stiut de evenimentul sportiv de aseara, am fi crezut ca haosul din Ucraina a ajuns pana in America Latina!

Dezastru a fost pe strazile din Buenos Aires, dupa ce Messi si ai lui au pierdut Cupa Mondiala in fata Germaniei! Suporterii argentinieni au fost atat de suparati, incat n-au mai tinut cont de nimeni si de nimic. Nici macar gloantele n-au reusit sa-i linisteasca! Zeci de oameni au fost grav raniti!

Parca se declansase razboiul, azi-noapte, pe strazile din Buenos Aires! Timp de cateva ore, Capitala Argentinei a devenit Valea Plangerii.

Suporterii echipei lui Messi nu s-au resemnat in fata infrangerii in finala Campionatului Mondial de Fotbal. Fanii s-au incaierat cu jandarmii veniti sa-i pazeasca.

In timp ce unii dintre ei sunt luati cu forta de catre jandarmi, altii arunca in fortele de ordine cu pietre si alte obiecte gasite pe strada. Parca de nimic nu le mai pasa! Nu mai putin de 55 de oameni au fost grav raniti in timpul incidentelor.

15 dintre ei sunt politisti. Tobele, artificiile si alte obiecte pregatite pentru o eventuala victorie s-au transformat in arme impotriva fortelor de ordine.

##VIDEO117330##

De exemplu, un suporter argentinian, pe jumatate dezbracat, pare dornic sa se ia la bataie cu jandarmii. Nu-i pasa ca se poate rani sau poate face rau cuiva, pana la urma, nevinovat. Ca sa-i potoleasca, fortele de ordine au tras mai multe gloante de cauciuc.

Peste 80 de suporteri razboinici au fost retinuti dupa haosul de azi-noapte. Mai multe cladiri din Capitala au fost distruse. Televiziunile din Argentina au prezentat imagini cu mai multe persoane care in timpul incidentelor au plecat cu mese si scaune furate din restaurantele devastate.

In timp ce in Argentina se derulau aceste scene violente, in Brazilia, nemtii sarbatoareau! Bucuria i-a scos in strada si pe nemtii care au vazut finala de acasa.
Alaturi de fotbalistii Germaniei, la marea finala de aseara a fost si cancelarul Angela Merkel. Cunoscuta pentru pasiunea sa pentru fotbal, Merkel a trait cu mari emotii finala din tribune. La golul lui Goetze, Angela Merkel s-a ridicat de pe scaun si a aplaudat!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.