Actorul Cristopher Atkins, vrajit de frumusetea patriei noastre: "Iubesc Romania, ador sa fiu in aceasta tara!"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 04:00

Avem peisaje de o frumusete rapitoare pe care, daca nu stim noi sa le pretuim, o fac altii. Si nu exista strain sa nu fie cucerit din prima de peisajele noastre minunate!

De la printul mostenitor al coroanei britanice si pana la actori celebri, cu totii au fost vrajiti de frumusetea tarii noastre. Ultimul, dar suntem siguri, nu cel din urma, de pe lista: Cristopher Atkins. E american, dar traieste visul romanesc. Actorul Cristopher Atkins, cunoscut noua tuturor din pelicula Laguna Albastra, s-a indragostit de o bucatica de pamant romanesc.

A ajuns pe insula cu vaporul. Ba chiar s-a familiarizat repede si cu gustul romanesc.

A vizitat toata lumea in lung si in lat. Dar numai la noi a intalnit oameni atat de primitori: „ Iubesc Romania, ador sa fiu in aceasta tara! Stiu ca suna banal, dar e foarte adevarat, pentru ca ultima data cand am fost aici treceam printr-o perioada dificila a vietii mele, printr-un divort. Eram foarte trist, foarte suparat. Si romanii cu care am lucrat au fost foarte atenti cu mine si m-au ajutat sa trec prin aceasta perioada grea ”, a declarat Atkins.


##VIDEO117322##

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.