SAPTE cutremure in decurs de doua zile! Vezi unde s-a intamplat si care e cauza

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:29

Acestea au fost suficient de puternice pentru a cauza crapaturi in fundaţiile cladirilor sau caderea obiectelor de pe rafturi.

Acestea au fost suficient de puternice pentru a cauza crapaturi in fundaţiile cladirilor sau caderea obiectelor de pe rafturi, dar nu si pentru a provoca prabusirea unor imobile. Cel mai puternic seism a avut magnitudinea de 4,3 si s-a produs in apropiere de Langston, fiind resimţit in tot comitatul Logan, potrivit USGS. Sambata nu existau informaţii privind eventuale victime sau pagube, a relatat postul local de stiri News9.

Cele patru seisme inregistrate sambata au fost relativ superficiale, avand hipocentrul la cel mult opt kilometri, conform meteorologului Chad Myers de la CNN.

Conform postului de televiziune KOCO, cele trei cutremure inregistrate duminica s-au produs in apropiere de Langston, unul dintre ele avand magnitudinea 4.

Statul Oklahoma a depasit California luna trecuta in ceea ce priveste numarul de cutremure. Din 1978 pana in 2008, Oklahoma era afectat, in medie, de doua seisme cu magnitudinea de 3 grade sau mai mare. Pana la 19 iunie 2014, in acest stat s-au produs 207 cutremure, in timp ce California a inregistrat 140 de miscari telurice pana la 16 iunie. 
( sursa Mediafax)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.