HORROR. S-a trezit ca-i creste un ORGAN pe spate, dupa ce a incercat un tratament REVOLUTIONAR

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:29

A mers la doctor pentru o procedura revolutionara care sa o vindece de paralizie, dar s-a trezit ca i-a crescut ceva pe spate. Descoperirea a socat-o!

Pacienta, o femeie din Iowa care doreste sa ramana anonima, a ajuns la clinica Egas Moniz din Lisabona, Portugalia, pentru a incerca un tratament de ultima generatie contra paraliziei. Medicii i-au recoltat celule stem din nas, iar mai apoi i-au facut o injectie in coloana in speranta ca noile celule vor repara nervii din coloana vertebrala pentru ca femeia sa poata merge din nou.

Din pacate pentru ea, tratamentul a fost un esec, pacienta plangandu-se dupa aceasta interventie de dureri in spate.

Femeia a ramas in continuare paralizata, insa dupa trei ani de zile de la procedura cu celule stem a observat cu stupoare ca i-a crescut un nas pe spate. Ati auzit bine!

Organul i-a fost indepartat chirurgical de neurochirurgul dr. Brian Dlouhy de University of Iowa Hospital. Specialistul a declarat pentru Daily Mail ca stie despre aceasta procedura revolutionara, adaugand ca este trist ca nu a functionat in cazul pacientei sale.



20 bolnavi de paralizie au recurs la acest tratament experimental in speranta ca isi vor recapata mersul. Pentru 11 dintre acestia, procedura a esuat! Unei persoane paralizia i s-a accentuat, alt pacient s-a imbolnavit de meningita, patru s-au ales cu reactii adverse usoare, in timp ce pacientei din Iowa i-a crescut un nas pe spate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta



Sursa foto: dailymail.co.uk

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.