COMEMORARE. S-au scurs 4 ani de cand Madalina Manole si-a pus capat zilelor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:24

S-au scurs patru ani de cand fata cu parul de foc a fost gasita fara suflare in locuinta ei din Otopeni. Chiar in ziua in care ar fi trebuit sa-si sarbatoreasca ziua de nastere, Madalina Manole a decis sa plece.

Acum, la mormantul artistei, nu se mai opresc decat cativa fani, prieteni si o mama indurerata, care, de 4 ani, isi plange suferinta: „ Unde te-ai dus tu iubire? Te plang de 4 ani si nu-mi mai gasesc linistea. Iubirea mea, tu trebuia sa-ti serbezi ziua! ”. E strigatul unei mame care nu stie nici acum, dupa patru ani de la tragedie, de ce fiica ei a decis sa-si puna capat zilelor.



La mormantul Madalinei, care astazi ar fi implinit 47 de ani, mama si-a plans durerea cu vorbe. Sfarsita de durere, femeia abia se mai poate tine pe picioare. Cu greu a gasit putere sa ajunga astazi la cimitir si sa aprinda o lumare pentru fiica la care tinea mai mult ca la orice pe lumea aceasta.

I-au fost alaturi fratele Madalinei si o prietena de familie.
La mormant s-au oprit astazi si cativa fani, dar si apropiati ai familiei. Petru, baietelul pe care Madalina Manole il boteza in urma cu aproape 5 ani, a izbucnit in lacrimi imediat ce a dat cu ochii de fotografia pusa pe mormant.

Larisa Vasile, mama micutului, vine la mormantul Madalinei an de an, dar spune ca suferinta e la fel de mare de fiecare data. Stie ca fata cu parul de foc a fost cea care a incurajat-o sa-l aduca pe lume pe baietelul pe care il tine azi de mana.

##VIDEO117363##

Nici fanii n-au uitat-o: „ I-am fost alaturi si cand era in viata, trebuie sa-i fiu alaturi si acum. Ea n-a murit, ea e in sufletele noastre ”. Barbatul e dezamagit si arata cu degetul spre autoritatile locale carora le-a adresat mai multe petitii: „ Asteptam o strada care sa poarte numele ei. Ea este cetatean de onoare al orasului Ploiesti. Este trist! ”.



La sfarsitul saptamanii trecute, pe la mormantul Madalinei a trecut si Petru Mircea. Sotul artistei a lasat mai multe coroane, intre care una insotita de un mesaj emotionant, de la fiul sau: „ Ne e tare dor de tine, mami! ”. Au trecut patru ani de cand vestea ca Madalina Manole s-a stins soca o tara intreaga.

Pe 14 iulie 2010, chiar in dimineata in care artista trebuia sa-si serbeze ziua de nastere, fata cu parul de foc a decis sa-si puna capat zilelor.
A lasat in urma un multa durere si multe semne de intrebare la care parintii inca mai asteapta raspunsuri.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.