IREAL! EA este FETITA care nu simte NICIO DURERE, nici macar daca pune degetul in cuptorul incins

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 07 oct 2020, 02:10

Pentru majoritatea copiilor, un zgarait la picior urmat de o multime de lacrimi face parte din copilarie.

Insa Alice Rambridge nu a avut niciodata parte de o astfel de experienta deoarece este incapabila sa simta durerea. Fetita in varsta de noua ani sufera de o boala rara care face ca doua parti din creierul sau sa nu fie conectate asa cum ar trebui. Asta inseamna ca nici daca se atinge de cuptorul incins, fetita nu poate reactiona. Boala ei este atat de rara incat in lume nu sunt decat 50 de cazuri de acest gen.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Micuta este incapabila sa descrie durerea si nu nu a plans niciodata in ciuda racelilor, a ciupiturilor de insecte, a pojarului.

Mama ei chiar a marturisit ca ea nu simte nicio durere, nici macar atunci cand si-a facut o zgaraietura la picior. I ntr-o zi si-a pus degetul pe cuptorul incins, insa a continuat sa se joace mai departe ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat in timp ce eu eram disperata sa o duc sub jetul de apa.

 

Taguri: