S-a asternut pacea in familia Dragulescu: "Suntem in plin proces de cunoastere, de imprietenire"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:32

 

S-a asternut pacea in familia Dragulescu: "Suntem in plin proces de cunoastere, de imprietenire"
"Suntem in plin proces de cunoastere, de imprietenire. Desi arata si poate suna 'picant', multi ar putea sa ne ia drept model", crede Corina. "Larisa este o femeie decenta acum, s-a comportat adecvat situatiei", a completat ea, dornica sa dea uitarii schimbul dur de replici pe care il avea cu fosta sotie a lui Marian in urma cu cativa ani.
"Nu mai doresc moartea nimanui acum! Atunci, cand spuneam asta, era doar un moment de furie", a explicat si Larisa, rusinata de declaratiile pe care le-a facut atunci la adresa prietenilor ei de acum.
Marian a marturisit ca admira noul bust siliconat al fostei neveste. "Ma uit si eu la ce se uita toata lumea in ultima perioada", a spus multiplul campion la gimnastica.
Urmareste o serie de materiale senzationale video cu cei trei!

Dupa ani intregi in care s-au certat, s-au balacarit si au spus unii altora ca si-ar dori sa se

vada morti, Dragulestii au dat-o la pace. Acum sunt buni prieteni si isi fac concediile impreuna. De dragul copiilor, spun ei.

" Am reusit sa gasimt un echilibru. Toata viata Larisa va fi mama copiilor lui Marian! Statutul de mama este foarte important, nimeni nu o sa ii nege vreodata rolul", spune Corina Dragulescu, actuala nevasta a sportivului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Si totusi, cei mici nu sunt cam derutati de schimbarile din jurul lor?" Nu, lor le place.

Le-am spus ca suntem o familie putin mai mare", a spus si gimnastul la WOWbiz.

"Suntem in plin proces de cunoastere, de imprietenire. Desi arata si poate suna 'picant', multi ar putea sa ne ia drept model", crede Corina.

" Larisa este o femeie decenta acum, s-a comportat adecvat situatiei", a completat ea, dornica sa dea uitarii schimbul dur de replici pe care il avea cu fosta sotie a lui Marian in urma cu cativa ani.



" Nu mai doresc moartea nimanui acum! Atunci, cand spuneam asta, era doar un moment de furie", a explicat si Larisa, rusinata de declaratiile pe care le-a facut atunci la adresa prietenilor ei de acum.Marian a marturisit ca admira noul bust siliconat al fostei neveste." Ma uit si eu la ce se uita toata lumea in ultima perioada", a spus multiplul campion la gimnastica.


Urmareste o serie de materiale senzationale video cu cei trei!

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.