Un nou RAZBOI e pe cale sa izbucneasca in Fasia Gaza. Sute de mii de locuitori, indemnati sa evacueze zona!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 07:35

Iadul pe Pamant pare sa fie in Israel! Dupa ce mai multi oameni nevinovati si-au pierdut viata in timpul atacurilor din Fasia Gaza, razboiul pare a fi iminent!

Ultima informatie care vine din zona de conflict este alarmanta! Autoritatile indeamna o suta de mii de locuitori din nordul Fasiei Gaza sa-si evacueze casele. Oamenii alearga, disperati, pe strada. Imaginile surprinze in zona de conflict sunt emotionante. Priviti o mama cum isi tine copilul strans de mana si alearga disperata sa se adaposteasca de atacuri!

O alta inregistrare a iesit la iveala, din timpul unei operatiuni de acum patru zile: „ Sunt foarte multi oameni, foarte multi copii in zona.

Deocamdata nu vom ataca aceasta locatie. Opriti-va! Momentan, nu vom tinti aceasta locatie! ”, se poate auzi din inregistrare. Si azi-noapte au fost bombardamente in orasul Gaza.

Autoritatile israeliene au cerut locuitorilor din nordul Fasiei Gaza sa-si abandoneze casele pentru a scapa cu viata, la o zi dupa ce tentativa unui armistitiu intre Israel si Miscarea Hamas a esuat. Tensiunile dintre Israel si palestinieni au ajuns la punctul de fierbere dupa uciderea unui adolescent palestinian in Ierusalim, saptamana trecuta.



Moartea adolescentului este privita drept o razbunare pentru rapirea si uciderea a trei tineri israelieni, in urma cu mai multe zile, in Cisiordania. Israelul a arestat sute de membri Hamas in operatiunile de cautare a celor vinovati de uciderea celor trei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO117545##

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.