Mihaela Borcea, primul INTERVIU de cand fostul ei sot a ajuns dupa gratii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:24

Divortul nu inseamna ca doi oameni care se respecta nu pot ramane prieteni dincolo de incercarile vietii. O dovedeste fara tagada Mihaela Borcea, cea care ii este si acum alaturi lui Cristi Borcea.

Chiar daca el are astazi alta familie si este in inchisoare. Pentru prima data de cand acesta a fost condamnat, Mihaela Borcea isi deschide sufletul. Si a ales sa vorbeasca la Stirile Kanal D, asa cum a facut-o si Alina Borcea, caci cele doua femei sunt ele care il cunosc cel mai bine pe afacerist. De cand Cristi Borcea a ajuns dupa gratii, familia incearca in zadar sa si gaseasca linistea.



A fost o lovitura chiar si pentru Mihaela, fosta lui sotie. Cum Cristi Borcea nu a mai putut sa se ocupe de afaceri, Mihaela a fost cea care a preluat fraiele unora dintre ele. Asa s-a intamplat si cu un strand celebru din Bucuresti. Cristi Borcea l-a cumparat si a inceput sa il renoveze complet. Munca a fost finalizata de Mihaela Borcea, care a stat zi si noapte sa supravegheze lucrarile.


Mihaela tine strans legatura cu fostul ei sot, care este inchis la Penitenciarul Poarta Alba. A reusit sa termine parcul acvativ in timp util, iar acum se pregateste de deschidere. Primii beneficiari au fost chiar copiii cuplului, gemenii Antonia Melissa si Mihai Angelo. Atat Mihaela, dar si actuala sotie a lui Cristi Borcea au preluat afacerile incepute de fostul dinamovist.

##VIDEO117542##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.