SOCANT. Un barbat acuzat de CANIBALISM agata tinere de pe internet pe care mai apoi le decapita si le manca

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 01:05

Dale Bolinger, un barbat in varsta de 57 de ani din Marea Britanie, este acuzat de canibalism dupa ce a recunoscut in discutiile online cu o adolescenta ca a ucis o femeie pe care mai apoi a mancat-o.

Barbatul a fost dat pe mana Justitiei dupa ce a marturisit unei adolescente in varsta de 14 ani ca a ucis o femeie de 39 de ani, dupa care a mancat. Dale Bolinger este de profesie asistent medical si isi racola victimele de pe diverse retele de socializare. Cand a fost prins se afla in discutii cu Eva, o adolescenta de 14 ani.

In mediul online, Dale Bolinger se dadea un barbat in varsta de 48 de ani, dornic de aventura si intalniri romantice cu fete cat mai tinere, daca se poate adolescente.

El a legat o prietenie deosebita cu Eva pe care isi dorea foarte mult sa o cunoasca in persoana.

Cei doi au impartasit multe impresii, ganduri, dorinte, etc, in discutiile online. Nu se cunosc motivele, insa, Dale Bolinger a simtit ca poate avea incredere in Eva careia i-a marturist un lucru socant: ca este canibal, ca foloseste mediul online pentri a-si racola victimele si ca, ultima oara a ucis o femeie in varsta de 39 de ani pe care a decapita-o, iar mai apoi a mancat-o.
Discutiile halucinante dintre barbatul acuzat de canibalism si Eva au fost publicate in cotidianul britanic “ The Mirror ”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.