Mesajul super emotionant despre familia sa transmis de Sabbagh! Uite dovada ca isi doreste sa se impace cu fosta lui sotie!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:24

Christian Sabbagh este un jurnalist de exceptie si un familist convins.

In ciuda problemelor din casnicie, stiristul a scris un mesaj super emotionant si a dat de inteles ca vrea sa depaseasca "obstacolele" ivite in calea fericirii familiei sale.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16762552/1/media-140551316812335000.jpg
"Familie! Cuvantul cu cea mai profunda si solida semnificatie. El este cel care imi vine acum in minte pentru a defini, cat se poate de precis, starea de spirit de care ma simt cuprins la putin timp dupa ce, in toiul unei dupa-amieze toride de iulie- pe care cu greu o voi uita- mi-am imbratisat fiica si mi-am strans in brate fosta sotie, pe Louise.

Am facut aceste lucruri in numele unei statornicii a sentimentului ca nu pot fiinta, la justa valoare, decat inconjurat de oamenii dragi mie. In care am incredere oarba si in mainile carora imi pot incredinta intreaga viata, fara teama ca as putea da gres. Cuvintele sunt uneori de prisos. In locul lor vorbesc, de la sine, privirile dragastoase, incarcate de respect, pornite din innima; gesturile simple, izvorate din pasiunea pentru ce e bun, sfant si drept in noi", a scris Christian Sabbagh.
( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.