3 Sud Est, Smiley, Holograf, Stefan Banica, Voltaj si Oceana vin la super-concertul Europa FM „Live pe Plaja”, din 2 august!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:33

Europa FM cheama si anul acesta toti romanii amatori de muzica buna la cel mai mare concert al radioului - „Live pe Plaja”, care va avea loc sambata, 2 august, pe plaja dintre Venus si Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 19:30!

 

3 Sud Est, Smiley, Holograf, Stefan Banica, Voltaj si Oceana vin la super-concertul Europa FM „Live pe Plaja”, din 2 august!
Europa FM cheama si anul acesta toti romanii amatori de muzica buna la cel mai mare concert al radioului- „Live pe Plaja”,  care va avea loc sambata, 2 august, pe plaja dintre Venus si Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 19:30!
3 Sud Est, Smiley, Holograf, Stefan Banica si Voltaj vor canta live cele mai iubite hit-uri ale lor, intr-un concert care va dura mai bine de 5 ore si
in care muzica buna va fi completata de un spectacol magic de lumini si lasere.
Invitatul special „Live pe Plaja” este anul acesta vedeta internationala Oceana, care vine special in Romania pentru concertul Europa FM de la mare.
Oceana imbina stilurile soul, reggae, hip hop si  funk iar melodiile sale „Endless Summer”          (aproape 70 de milioane de vizualizari pe Youtube) si „Cry Cry” au devenit hit-uri internationale aproape instantaneu de la lansare.
Europa FM continua, asadar, in forta seria concertelor „Live pe Plaja” de pe litoralul romanesc, dupa succesul inregistrat in anii precedenti. Ajuns la cea de-a treia editie, „Live pe Plaja”  a devenit un eveniment ce marcheaza agenda sezonului estival de pe litoralul romanesc.
La fel ca si anul trecut, intrarea pentru public este libera!
MC-ul concertului Europa FM „Live pe Plaja” este George Zafiu, director de programe si realizator al matinalului „Desteptarea” de la Europa FM, alaturi de Monica Anghel si Vlad Petreanu.
„Dragii nostri, va asteptam si anul acesta la cel mai mare concert al anului – Live pe Plaja, sa-i vedeti in concert pe unii dintre cei mai apreciati artisti romani iar anul acesta am adus pentru voi si un invitat special: Oceana, o artista desavarsita, ale carei melodii au facut inconjurul lumii. Anul trecut, am trait impreuna o experienta extraordinara: zeci de mii de oameni au cantat la unison impreuna cu artistii de pe scena! A fost incredibil si vrem sa repetam figura si anul acesta! Ne vedem pe plaja dintre Venus si Saturn, sambata, 2 august, la o noua editie
a mega-concertului Live pe Plaja!”, a spus George Zafiu.
In 2013, la cea de-a doua editie „Live pe Plaja” organizata de Europa FM, peste 70 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus si Saturn ca sa ii vada in concert pe Directia 5, Vama, Smiley si Voltaj, in timp ce la prima editie (2012) au urcat pe scena „Live pe Plaja” Stefan Banica, Loredana, Horia Brenciu, Holograf si Directia 5.

3 Sud Est, Smiley, Holograf, Stefan Banica si Voltaj vor canta live cele mai iubite hit-uri ale lor, intr-un concert care va dura mai bine de 5 ore si in care muzica buna va fi completata de un spectacol magic de lumini si lasere. 

Invitatul special „Live pe Plaja” este anul acesta vedeta internationala Oceana, care vine special in Romania pentru concertul Europa FM de la mare. Oceana

imbina stilurile soul, reggae, hip hop si  funk iar melodiile sale „Endless Summer” (aproape 70 de milioane de vizualizari pe Youtube) si „Cry Cry” au devenit hit-uri internationale aproape instantaneu de la lansare.

Europa FM continua, asadar, in forta seria concertelor „Live pe Plaja” de pe litoralul romanesc, dupa succesul inregistrat in anii precedenti. Ajuns la cea de-a treia editie, „Live pe Plaja”  a devenit un eveniment ce marcheaza agenda sezonului estival de pe litoralul romanesc.La fel ca si anul trecut, intrarea pentru public este libera! MC-ul concertului Europa FM „Live pe Plaja” este George Zafiu, director de programe si realizator al matinalului „Desteptarea” de la Europa FM, alaturi de Monica Anghel si Vlad Petreanu.

Dragii nostri, va asteptam si anul acesta la cel mai mare concert al anului – Live pe Plaja, sa-i vedeti in concert pe unii dintre cei mai apreciati artisti romani iar anul acesta am adus pentru voi si un invitat special: Oceana, o artista desavarsita, ale carei melodii au facut inconjurul lumii. Anul trecut, am trait impreuna o experienta extraordinara: zeci de mii de oameni au cantat la unison impreuna cu artistii de pe scena! A fost incredibil si vrem sa repetam figura si anul acesta! Ne vedem pe plaja dintre Venus si Saturn, sambata, 2 august, la o noua editie a mega-concertului Live pe Plaja! ”, a spus George Zafiu.

In 2013, la cea de-a doua editie „Live pe Plaja” organizata de Europa FM, peste 70 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus si Saturn ca sa ii vada in concert pe Directia 5, Vama, Smiley si Voltaj, in timp ce la prima editie (2012) au urcat pe scena „Live pe Plaja” Stefan Banica, Loredana, Horia Brenciu, Holograf si Directia 5.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.