SOCANT. Un avion cu 295 persoane la bord s-a PRABUSIT in Ucraina. Avionul apartinea unei companii din Malaysia

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 23:00

Un avion de pasageri malaysian avand la bord 295 de persoane, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prabusit la frontiera dintre Ucraina si Rusia, afirma surse citate de Reuters.

Un avion Boeing 777 care zbura de la Amsterdam la Kuala Lumpur s-a prabusit in Rusia. Aeronava avea la bord 180 de pasageri si 15 membri ai echipajului. Nu sunt supravietuitori, conform primelor informatii. Au inceput sa apara deja primele imagini ale tragediei aviatice din Rusia.

Localnicii au suprins imaginiile groazei care fac acum inconjurul lumii. 295 de oameni, cei mai multi olandezi si-au pierdut, se pare, viata in ceea ce pare a fi una dintre cel mai mari nenorociri.

Informatiile se schimba de la un minut la altul, dar ultima dintre ele pare a fi cea mai socanta- in timp ce rusii sustin ca nu au nicio legatura cu tragedia, armata ucraineana spune ca avionul ar fi fost doborat de prorusi.

Avionul de pasageri al companiei Malaysia Airlines care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur si avea la bord 295 de persoane s-a prabusit joi in regiunea ucraineana Donetk.

Cursa MH17 a disparut de pe radare in estul Ucrainei si s-a prabusit in apropierea orasului Sahtarsk, in regiunea separatista Donetk.

 

Potrivit unui oficial din Ministerul ucrainean de Interne, peste 300 de persoane au murit in urma prabusirii avionului de pasageri malaysian in estul Ucrainei, printre victime fiind 23 de cetateni americani.

Prabusirea avionului malaysian in estul Ucrainei este "un act terorist", a declarat presedintele Petro Porosenko, referindu-se la presupusa implicare a insurgentilor prorusi in acest incident.

Insurgentii prorusi din estul Ucrainei au revendicat doborarea a doua avioane "ucrainene" joi, insa sustin ca aeronava Malaysia Airlines a fost atacata de un avion de vanatoare ucrainean.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Potrivit corepondentului AFP, fragmente ale fuselajului, numeroase cadavre si bagaje sunt pe un camp, in zona Grabov, in apropierea orasului Sahtarsk, in regiunea Donetk.

Nu exista supravietuitori.

##VIDEO117688##

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.