IMAGINI SOC cu momentul prabusirii avionului la granita dintre Ucraina si Rusia

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

Ochii intregii lumi sunt atintiti acum inspre Ucraina! Dupa tragedia aviatica de ieri dupa-amiaza, cand avionul companiei de zbor malaeziene a fost doborat la granita cu Rusia, spiritele sunt extrem de tensionate.

Desi nu exista inca variante oficiale asupra atacului, au aparut deja inregistrari audio in care separatistii prorusi din Ucraina isi revendica producerea cumplitei tragedii.

Inregistrarile audio au fost descoperite de Serviciul Secret al Ucrainei si surprind discutia de-a dreptul socanta dintre un lider separatist prorus si un presupus colonel al serviciilor secrete rusesti. Din dialog se poate intelege ca separatistii aveau o misiune clara, aceea de a dobori un avion de transport ucrainean, insa au gresit tinta.



Imaginile de la locul tragediei au facut inconjurul lumii in doar cateva minute. Putinii localnici care se aflau in zona de granita unde a fost doborat Boeingul 777 habar n-aveau ca sunt martorii fara voie ai unui masacru.

Pe internet au inceput sa circule si primele imagini despre ceea ce se crede a fi momentul impactului. Cativa ucraineni filmau la intamplare ceva cu telefonul mobil.

Cand, deodata, observa ceva luminos in inaltul cerului.
Din curiozitate, camera telefonului urmareste pret de cateva secunde punctul stralucitor care se deplaseaza cu viteza si dispare subit in patura de nori. La cateva fractiuni de secunda, un fascilul puternic de lumina, ca un fulger, cade brusc catre pamant.

Intr-un alt filmulet se observa clar cum avionul cade ca o torta spre pamant, cu o aripa in flacari. Nicio sansa ca pilotii sa mai poata manevra aparatul.


Coincidenta sau nu, la cateva minute dupa inregistrarea video, in alt colt al regiunii un obiect la acel moment inca neidentificat, se loveste puternic de pamant. Explozia si fumul gros care apar in locul respectiv atrag imediat atentia localnicilor.

298 de persoane si-au pierdut viata intr-o fractiune de secunda! Din 15 membri ai echipajului si 283 de pasageri ce decolasera din Amsterdam cu directia Kuala Lumpur, nu exista niciun supravietuitor.
Racheta Buk trimisa de la sol, aproape ca a vaporizat totul in cateva secunde.

Bucatile avionului si trupurile neinsufletite ale pasagerilor au fost imprastiate pe o distanta de 15 kilometri. In timp ce socul vestii inca se rasfrange asupra intregii planete, liderii lumii incearca descopere ce s-a intamplat de fapt si sa ia masuri.

Avionul prabusit este al aceleiasi companiei aeriene malaeziene care a mai avut un aparat de zbor disparut in luna martie si inca nedescoperit.
In urma cu putin timp au aparut si ultimele imagini inregistrate din avion. Sunt postate de un pasager inainte de decolare si arata cum unii dintre acestia isi aranjeaza bagajele.

In zborul care s-a prabusit deasupra Ucrainei se afla si un roman.
##VIDEO117740##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei