Membrii clanului Bercea vor libertate! Sustin ca sunt nevinovati

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

Striga in cor ca vor libertate! Si tot in cor spun ca sunt nevinovati! Este vorba despre membrii clanului Bercea. Ramane de vazut daca judecatorii se vor lasa induplecati!

Daca miercuri Mircea Basescu si Marian Capatana erau plimbati de colo-colo cu duba penitenciarului, ca sa fie feriti de presa, ieri scenariul s-a repetat! Marius Constantin, ginerele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost pazit pana in dinti!

Ginerele lui Bercea a iesit primul din duba, fara sa scoata vreun cuvant! Se vrea scos din inchisoare, iar sotia sa, Izaura, gravida in 7 luni, tot libertate deplina cere!

Pretentiile familiei lui Bercea Mondial nu se opresc aici! Avocatul care ii apara pe dusmanii lui Mircea Basescu face tot posibilul sa ii ridice interdictia de a parasi

Draganestiul si fratelui minor al Izaurei. Nu e un moft, spune femeia, ci singura solutie care i-ar salva de la sapa de lemn.

Miercuri, avocatul lui Mircea Basescu a declarat ca expertii au ajuns la concluzia ca inregistrarile din timpul flagrantului nu ar fi autentice. La auzul vorbelor, Izaura si aparatorul ei au ripostat!

Rudele lui Sandu Anghel vor afla abia astazi raspunsul magistratilor cu privire la ridicarea interdictiilor.

##VIDEO117768##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.