Scene incredibile cu Nicusor Constantinescu! Se trateaza sau se distreaza in SUA?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

Scene incredibile cu un notoriu personaj roman, au fost surprinse pe strazile New York-ului! Subiectul este nimeni altul decat Nicusor Constantinescu!

Presedintele Consilului Judetean Constanta pare relaxat! Sa vedeti imaginile, dar, mai ales, reactia lui! De pe patul de suferinta din Baltimore, unde zacea cu branula in brat, Nicusor Constantinescu a ajuns, la mai putin de o luna, pe o terasa din buricul New Yorkului.

Vestea ca Nicusor Constantinescu este un personaj controversat in Romania, a ajuns- se pare- si peste hotare. Asa s-ar putea explica faptul ca un barbat l-a filmat pe presedintele  Consiliului Judetean Constanta stand la o terasa, de vorba cu un amic.



In timpul discutiei, baronul fumeaza, iar prietenul sau gesticuleaza de zor. Dupa discutie, Nicusor Constantinescu pleaca agale de la terasa. Se plimba greoi, insotit de doi barbati. Dupa cativa pasi, se opreste iar: sta de vorba minute bune, timp in care isi mai aprinde o tigara.

Cu doar cateva zile in urma, biroul consiliului judetean Constanta a trimis presei mai multe acte medicale din America. Din documente, reiese ca presedintele consiliului judetean Constanta este grav bolnav.


Baronul de Constanta nu se intoarce acasa deocamdata. Cu atat mai mult acum, cand Curtea de Apel a respins cererea de arestare preventiva. Nicusor Constantinescu nu a ramas fara glas in fata imaginilor.

Intr-un mesaj transmis Stirilor Kanal D, presedintele Consiliului Judetean isi varsa naduful legat de filmuletul aparut in presa: "Asa-zisa mea relaxare reprezinta un popas pe o banca printre masini parcate. Tendentios, textul, coroborat cu micro-imaginile postate, sugereaza mincinos ca de fapt eu sunt sanatos tun.
Faptul ca ma deplasez partial, ca mananc si ca inca traiesc, deranjeaza naparcile. Le doresc sanatatea mea!".

Nicusor Constantinescu este acuzat de mai multe infractiuni de abuz in serviciu. In acelasi dosar, sunt cercetati mai multi functionari publici, dar si directorul Regiei Judetene de Drumuri si Poduri. Presedintele Consiliului Judetean Constanta ar putea ramane in Statele Unite ale Americii pana la data de 1 septembrie.
##VIDEO117775##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.