Vrei sa-ti surprinzi partenerul? Uite ce sa faci in functie de zodia in care este nascut!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 oct 2020, 21:15

Daca vrei sa-i faci o surpriza partenerului tau, dar nu stii cu exactitate ce anume i-ar placea, iata care sunt preferintele lui in functie de semnul zodiacal sub care s-a nascut.

Berbec- Poti sa surprinzi un nativ nascut in zodia Berbec cu o partida spontana de amor, la care sa sariti peste preludiu.

Taur- Unui nativ nascut in zodia Taur i-ar placea cu siguranta sa ia o cina romatica. Gateste-i mancarea preferata si creeaza atmosfera cu muzica relaxanta si lumanari parfumate.

Gemeni- Vestile bune primite in momente mai putin asteptate il vor surprinde placut pe nativul acestei zodii.



Rac- Nativul Rac nu este pretentios cand vine vorba de surprize. Pentru el este suficient sa petreaca timp de calitate intr-o atmosfera cat mai calda si placuta.

Leu- Daca vrei sa-ti suprinzi partenerul, categoric trebuie sa faci ceva de-a dreptul spectaculos, care sa-l plaseze in centrul atentiei.

Fecioara- Pentru nativul nascut in zodia Fecioara, o surpriza placuta ar fi aceea de a-i pregati o baie fierbine, cu spuma si saruri minerale.
Vezi si celelalte zodii pe kfetele.ro!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.