Margineanu - exploziv la Mangalia! Peste 8000 de oameni au dansat si au cantat alaturi de el

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:37

Duminica, 20 iulie 2014, Mihai Margineanu si Banda lui au asigurat o ”Noapte Alba la Marea Neagra” unui public care a depasit 8.000 de persoane.

Concertul mult-asteptat a fost deschis de un cuplu de sapte stele: Julia, Romeo si fiul lor, Dorian Saleno. Spectatorii de pe litoral i-au revazut pe cei care anul trecut au fost distini cu Premiul Special VIP pe aceeasi scena, pentru promovarea imaginii Romaniei in lume.

Cateva mii de persoane au intampinat cu entuziasm recitalul tanarului Dorian Saleno, care la numai 10 ani are un palmares bogat de concerte si turnee sustinute atat in tara cat si in strainatate.

Tenorul Romeo Saleno si soprana Julia Saleno formeaza primul cuplu de pop opera din lume, fiind considerati de catre critica de specialitate drepte veritabile ”voci de aur” ale scenei internationale. Momentul lor a surprins prin pasiune si traire si a transmis publicului o stare extraordinara.

Prezentatoarea Alina a starnit publicul sa ghiceasca numele invitatului special al serii, el fiind omul care ”ne-a invatat cum cade copacul si pe care il iubete toate femeile”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Evident ca Mihai Margineanu nu a avut nevoie de alta prezentare. Peste 8.000 de oameni au dansat si au cantat alaturi de el si Banda sa renumitele sale melodii. O prezenta exceptionala, dar care promoveaza fiecare om din banda: Michele (chitara acustica), Nicu Dumitrescu (percutie), Florin Ionescu (tobe), Cristi Horia Sorin (vioara), Constantin Dragu, zis Kiba (chitara bass), Mugurel (tehnic) si Freddy (inginer sunet).

Cu totii au facut un adevarat show care a ridicat publicul in picioare.

Evident, a continua si campania surprizelor asigurate de sponsorii spectacolelor: Fan®Omania, Selgros, Kanal D si Romasse.

Seria ” Noptilor Albe la Marea Neagra ” continua week-end-ul urmator (26-27 iulie 2014) cu spectacolele intitulate generic FOLK-LOR, deci doua seri de folclor deosebite.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.