Alina si Mihaela Borcea nu sunt la cutite! Fosta si actuala nevasta a lui Cristi Borcea sunt prietene

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

V-am aratat-o in exclusivitate pe Alina Borcea, vorbind despre viata departe de Cristi Borcea.

Ati vazut-o si pe fosta sotie, Mihaela, deschizandu-si sufletul la stirile Kanal D. Astazi avem pentru dumneavoastra inca o premiera. Cele doua femei din viata afaceristului incarcerat acum la Poarta Alba s-au aliat si ii duc la bun sfarsit proiectele. Doamnelor si domnilor, iata prietenia care trece de orice bariere.

Viata merge inainte pentru familia Borcea. Chiar daca fostul dinamovist a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, iar acum isi ispaseste pedeapsa la Penitenciarul Poarta Alba, cele doua femei din viata lui sunt mai apropiate ca niciodata.


Tocmai de aceea Alina Borcea a fost prezenta la inaugurarea strandului condus de Mihaela Borcea. Culmea, si Alina conduce acelasi tip de afacere.

Nu-s dusmance, dar nici nu isi povestesc cele mai intime secrete. Si, totusi, iata-le impreuna pe Mihaela si Alina. Chiar daca este incarcerat, Cristi Borcea este la curent cu tot ce fac cele doua femei din viata lui.

Cu totii il asteapta pe omul de afaceri acasa.
Acum, barbatul in casa a ramas Patrick, fiul cel mare al Mihaelei si lui Cristi. Chiar daca au trecut 3 ani de la divort, Mihaela nu a anuntat nicio alta relatie oficiala.
##VIDEO117964##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei