I-a criticat dur pe mirii Raluca si Pepe, dar vezi ce spune Iulia Albu despre tinutele Oanei Zavoranu! Nu o sa-ti vina sa crezi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:38

Oana Zavoranu adora sa se imbrace extravagant! Desi multi o pun la zid si sustin ca nu e un stil care i se potriveste si ca atrage antipatii, fashion editorul Iulia Albu are...

Fashion editorul Iulia Albu are numai cuvinte de lauda la adresa lui Zavo! Oana Zavoranu adora sa se imbrace extravagant! Desi multi o pun la zid si sustin ca nu e un stil care i se potriveste si ca atrage antipatii, fashion editorul Iulia Albu are numai cuvinte de lauda la adresa lui Zavo!

Realizatoarea rubricii “Verdict Iulia Albu” a analizat, pentru WOWbiz.ro, tinuta Oanei Zavoranu. “Oana are un stil deja foarte clar conturat care, desi pare fi explicabil din anumite puncte de vedere, a devenit o semnatura cu aparitiile ei.

Oana stapaneste foarte bine personajul pe care si l-a creat, motiv pentru care nu vad cum ar fi notata negativ vreodata. Desi in aparenta decadent, dezinvoltura cu care Oana poarta hainele, distrage foarte mult atentia de la piesele in sine. Atentie, nu incercati asa ceva acasa, decat corectitudine, respectarea unor reguli sterile. Aici vorbim de personalitate si atat”, a explicat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.