Autoritatile au recuperat toate cele 298 de trupuri neinsufletite in urma tragediei aviatice din Ucrana

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 oct 2020, 18:40

Prea putin, insa, pentru rudele victimelor, care inca se intreaba cine este responsabil pentru masacrul din regiunea Donetsk.

Dupa 4 zile de cautari de-a lungul a mai bine de 15 kilometri, anchetatorii au dus misiunea la bun sfarsit. Au reusit sa recupereze toate trupurile victimelor, insa, din pacate, cateva zeci dintre ele au parti ale corpului lipsa. Toate ramasitele umane au fost trimise intr-un oras din Ucraina, pentru a fi examinate de legisti.

Intre timp, separatistii pro-rusi au predat malaezienilor cutiile negre ale avionului doborat. Acestea urmeaza sa fie analizate de specialisti, pentru a descoperi daca exista ceva ce i-ar putea ajuta sa inteleaga ce s-a petrecut cu zborul MH-17.

La scurt timp dupa producerea catastrofei, americanii au lansat acuzatii grave la adresa Rusiei, acuzand-o pe aceasta in mod direct de folosirea unei rachete Buk pentru distrugerea aparatului de zbor. Totusi, americanii nu au dezvaluit inca nicio proba.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Oficialii rusi se intreaba ce cauta acel avion de lupta langa Boeingul prabusit in Ucraina.

In plus, generalul rus spune ca americanii aveau la ora la care s-a produs tragedia un satelit experimental in zona, care ar fi trebuit sa surprinda in imagini o eventuala racheta lansata catre avionul malayesian.

Astazi, Rusia a raspuns pentru prima data, in mod oficial, acestor acuzatii.  Care este reactia Rusiei- aflati din materialul video!

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.