Ilinca Vandici si Liviu Varciu fac un cuplu de senzatie! Uite ce le-a urat si Adelina! E tare rau...

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:38

Liviu Varciu si Ilinca Vandici formeaza un cuplu extrem de frumos, iar in aceasta vara o sa ii vezi pe cei doi, impreuna, la Kanal D.


Amandoi au fost pusi pe glume, si-au aruncat sageti, ce sa mai, un adevarat cuplu. "O iubire de-o vara! Este vorba de un show ce va incepe in aceasta vara la Kanal D. Ne puteti vedea in fiecare seara de la 22:15 la Kanal D, de luni pana vineri", a spus Vandici.

Liviu este in culmea fericirii pentru ca va petrece atat de mult timp in preajma Ilincai, in cat n-are motive sa regrete.
"Eu nu pot decat sa ma bucur ca Ilinca este aici, alaturi de noi la Kanal D. Ma bucur ca vom petrece sase saptamani frumoase in care sa invatam oamenii sa creada in iubire. Eu as fi incercat si cu forta la ea, ce sa fac. Daca nu noi, macar mamele noastre sa se bucure cand ne vad impreuna", a dezvaluit si Liviu.

Ei bine, nimeni nu se astepta la asta, Adelina fiind prima care le-a urat succes.
"Eu mi-as dori sa aiba o iubire mai mult de o vara, cine stie, poate iese", a concluzionat coprezentatoarea WOWbiz.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.