Trase la indigo! Si-au inlocuit fostele iubite cu femei care au ACELEASI trasaturi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:26

In ultimul timp, tot mai multi masculi din showbiz-ul romanesc se indragostesc de sosiile fostelor iubite, semn ca dupa o despartire ei si-au cautat acelasi tipar de frumusete!

Bianca Lapuste, actuala iubita a lui Marius Moga zici ca e Iulia Vantur trasa la indigo! Cele doua seamana izbitor! Sunt blonde, Bianca locuieste tot in Iasi, orasul natal al Iuliei si, culmea, amandoua sunt corespondente ale aceluiasi post de televiziune.

Irinel Columbeanu atrage tinerele ca un magnet si se pare ca ii plac doar manechinele mult mai inalte decat el, brunete si cu parul lung. In vara anului trecut, Iri a fost surprins alaturi de o domnisoara, care semana izbitor cu Monica.

Alexandra era tot model si avea tot 18 ani, varsta pe care o avea si Moni atunci cand l-a cunoscut.

Si solistul trupei Taxi are un anumit tipar atunci cand vine vorba de femei! Actuala sa sotie Irina, seamana bine de tot cu fosta lui partenera de viata, Melania Medeleanu. Doamnele au aceeasi nuanta a parului, iar fizionomia fetei este asemanatoare!

Fosta si actuala sotie a lui Jorge sunt aproape identice! Ramona are multe trasaturi identice cu ale Alinei.
Ambele sunt blonde, au sanii mari si cam aceeasi inaltime.

Dupa divortul de Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu si-a refacut viata alaturi de o femeie care seamana leit cu fosta lui sotie. Avocata Cosmina Ionescu este tot bruneta, eleganta si stilata, semn ca fostul prezentator de stiri nu si-a schimbat preferintele in materie de femei.  

Si Keo si-a inlocuit iubita cu sosia ei! Andreea Balan si actuala lui iubita Misty au cateva lucruri in comun.
Sunt blonde, sexy si au aceeasi meserie.
##VIDEO118140##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.