Desi e o bomba SEXY, Pamela Anderson nu a avut noroc in amor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:26

Statutul de bomba sexy de care s-a bucurat mereu nu i-a asigurat Pamelei Anderson o viata amoroasa lipsita de probleme.

Starleta Playboy a avut pana acum parte de 4 mariaje tumultoase cu trei barbati diferiti, iar acum isi doreste sa divorteze pentru a doua oara de acelasi barbat! Viata ei bate orice scenariu de telenovela, nu-i asa?

Pamela Anderson a facut mereu alegeri neinspirate in ceea ce priveste viata amoroasa. I-au placut mult prea mult baietii rai si a ramas cu inima franta de fiecare data.

A punctat pana acum 4 mariaje cu trei barbati diferiti! Intre 1995 si 1998 Pam a fost casatorita cu rocker-ul Tommy Lee, relatie din care au rezultat doi copii: Dylan si

Brandon in varsta de 17, respectiv 18 ani.

A urmat apoi casnicia cu Kid Rock, care a durat doar jumatate de an, si ultima oara s-a casatorit acum 6 luni, cu sotul numarul 3 si 4: Rick Salomon! Fostul iepuras Playboy are de gand sa divorteze pentru a doua oara de acesta si a depus deja actele de divort!

In realitate totusi, se pare ca intentia ei nu ar fi aceea de a divorta, ci de a-l trezi pe Rick la realitate, acesta fiind prea petrecaret si dependent de alcool.


Mai mult, pentru a-l face gelos, Pamela a chemat recent paparazzi ca sa o fotografieze in timp ce se intalnea cu fostul ei iubit, Chuck Zito, un alt bad boy! Cica trucul a functionat si Rick a luat foc cand a i-a vazut pe cei doi in ipostaze intime.

S-a jurat ca ia masuri, insa de la vorba la fapta e drum lung. Daca Pam si Rick nu vor mai divorta, ramane doar de vazut.

##VIDEO118161##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.