Cristian Ciocan a iesit la agatat! iata cate doamne a incercat sa cucereasca la un eveniment monden

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 06 oct 2020, 17:50

Credeati ca Don Juan este doar un personaj fictiv? Nicidecum! Noi l-am descoperit in carne si oase, chiar pe plaiuri mioritice!

Este nimeni altul decat eternul cuceritor Cristian Ciocan, fostul purtator de cuvant al Politiei Capitalei, care la o petrecere mondena le-a facut ochi dulci multor femei!

Prima care i-a intrat in vizor a fost cea mai sexy si mai proaspata divortata, Mirela Stelea. Mai intai o priveste de la distanta, iar apoi isi ia ragaz sa examineze felina si zbugheste la atac! A intrat in vorba cu ea, i-a aruncat priviri galese, a analizat-o din cap pana-n picioare si chiar i-a inmanat o carte de vizita.



Cristian Ciocan a trecut apoi mai departe si nici n-a asteptat sa terminam interviul cu frumoasa Malvina, ca s-a si pozitionat strategic in dreptul ei fixand-o cu privirea! Au stat o buna bucata de vreme la taclale, insa aceasta nefiind o femeie singura si disponibila, a pus STOP conversatiei.

Cuceritorul nostru a plecat din nou la vanatoare. Dupa o razie ca la carte, a vazut-o pe Jojo care ne dadea tot noua un interviu.
Nici ca a mai stat pe ganduri si a trecut zambitor prin cadru, indreptandu-se catre bar.

Spera ca actrita sa-l insoteasca dupa terminarea interviului insa, spre ghinionul lui, Jojo i-a tinut companie doar pret de cateva clipe, scuzandu-se politicos.

Vazand ca nu-i iese "lipeala" cu nicio vedeta, Ciocan si-a indreptat atentia catre o alta caprioara sexy. Si-a activat armele de cucerire, dar se pare ca n-a avut succes nici acum, intrucat frumoasa domnita a plecat mai departe si l-a lasat pe al nostru Don Juan cu buza umflata.

##VIDEO118163##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.