AI SA RAMAI BLOCAT dupa ce vezi ce a BAGAT pitipoanca din imagine in cea mai de fita GEANTA a ei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 iul 2022, 19:20

Tanara din imagine tocmai si-a achizitionat o geanta de lux de la un faimos brand si daca te asteptai sa o tina pe mana doar de decor, TE INSELI AMARNIC.

Tanara din imaginea alaturata adora sa isi faca toate mofturile. Desi poate fi incadrata cu usurinta la specia "pitipoancelor," lucrurile nu stau chiar asa. Cel putin putem spune ca nu este una veritabila. Dupa ce si-a achizitionat o geanta de la un faimos brand, fata s-a plimbat cu accesoriul peste tot prin cluburi si saloane de infrumusetare pentru a vedea toata lumea cat de scumpa e. La prima vedere, nu pare nimic in neregula cu acest fapt, insa cineva a reusit sa faca o poza mai detaliata in interiorul gentii si a ramas stupefiat cand a vazut ce se afla in

interior.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ca sa arate lumii intregi ce tine o pitipoanca in geanta, in afara de un caine sau alte produse cosmetice, tanarul a postat fotografia pe Internet. Toata lumea a putut vedea ca fata avea caserole goale in care, cel mai probabil, si-a pus mancarea.

Ori e adepta unui stil de viata mult prea sanatos, ori ea nu stie ca asa ceva nu poti pune intr-o geanta de lux!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.