Inca un accident aviatic! Zeci de oameni au murit dupa ce un avion s-a prabusit

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:26

Inca un accident aviatic zguduie intreaga lume! Zeci de oameni au murit dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit pe o insula.

Totusi, 10 persoane au spravietuit impactului. Pilotul a avut o aterizare esuata. Parca lantul nenorocirilor nu se mai sfarseste! Imaginile cu acesti oameni care-si jelesc fratii si mamele sunt sfasietoare! Le curg lacrimi siroaie si se zbat in agonie! Parca nu le vine sa creada ca cei pe care i-au lasat in viata ieri la aeroport sunt acum morti!

Cu totii se aflau ieri la bordul avionului care efectua o cursa interna in Taiwan.

Aterizarea a fost intarziata din cauza vremii nefavorabile. La un moment dat, pilotul a decis sa incerce sa aduca aparatul la sol. N-a reusit din prima asa ca se pregatea de o noua manevra.

Din pacate, nici a doua nu a fost dusa la bun sfarsit. Turnul de control a pierdut legatura cu echipajul care se afla la bordul avionului. Avionul la bordul caruia se aflau 58 de oameni s-a prabusit peste doua case din apropierea aeroportului si a luat foc.


Reprezentantii companiei aeriene spun ca tragedia s-a produs din cauza taifunului care s-a abatut asupra Taiwanului. La locul accidentului au venit oameni care-si cauta disperati rudele. Sunt parinti care se roaga pentru copiii lor! Printre cei 48 de morti se numara si doi cetateni francezi, studenti la medicina.

Disperarea unei femei nu poate fi redata in cuvinte- a fost anuntata chiar de fiica ei care se afla in avion de tragedie.
Pana acum, nu au aparut informatii daca fiica femeii a supravietuit sau nu.

Printre ramasitele umane si ruinele avionului, salvatorii continua cautarile. 58 de persoane se aflau la bordul avionului, dintre care 4 membri ai echipajului. In fata acestei tragedii, presedintele companiei aeriene si-a cerut scuze.
##VIDEO118247##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta