Regele Cioaba, vedeta peste granite! Nunta fiului, in atentia presei internationale

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:26

Regele rromilor este din nou in atentia presei internationale! Nu va ganditi insa ca Dorin Cioaba a captat atentia ziaristilor straini cu vreun lucru excentric! Nicidecum! Nunta fiului este in bataia bliturilor.

Curg rauri de cerneala in presa internationala! Nunta ca-n povesti va fi la Sibiu! La curtea lui Dorin Cioaba! Mai ceva ca la palatul Buckingham. Ziaristii britanici nu au ratat momentul de a anunta maretul eveniment care va avea loc in toamna!

"Fiul regelui rromilor se casatoreste cu logodnica si mama gemenilor sai, imediat ce aceasta va implini 18 ani, dupa ce au fost logoditi din copilarie", scrie Daily Mail.



Cum raspunde Dorin Cioaba acestor comentarii? "In cazul celor doi nu putem sa vorbim de casatorie timpurie- Bogdan are 18 ani, a plecat spre 19".

Aleasa fiului lui Dorin Cioaba va implini 18 ani in luna februarie. Ca sa fie mireasa, in toamna, fata are nevoie de o aprobare speciala. Nu-i problema, spune regele: "Conform legii, de la varsta de 16 ani, fetele se pot casatori cu o dispensa data de partea legiuitorului.
Eu voi obtine aceasta dispensa pentru ca e vorba doar de cateva luni".

Cum s-a ajuns la aceasta casatorie, ne povesteste tot viitorul socru mare: "Bogdan avea 15 ani, ea avea 14 ani, pentru ca e diferenta de un an intre ei, am discutat cu parintii ei si am hotarat ca in momentul in care vor implini 18 ani sa oficiem aceasta casatorie. Am incercat sa-i gasesc o alta fata lui Bogdan, dar el a refuzat categoric.
Si m-am bucurat ca este indragostit de sotia lui, o iubeste, sunt amandoi frumosi. Au si copii extraordinari".

Nunta si botezul gemenilor regali vor avea loc in aceeasi zi. Va fi un eveniment cum rar s-a vazut. Fara manele si fara dedicatii: "s-a depasit momentul acela in care sa chemam manelisti si sa aruncam bani si sa facem. Va fi un protocol regal la nunta".

Lista invitatilor a fost deja facuta: vor fi peste 1.000
de persoane, chiar si capete incoronate din strainatate.
##VIDEO118249##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.