A salvat zeci de vieti, dar pe ea nu o poate ajuta nimeni! A ajuns o leguma dupa ce fostul iubit a injunghiat-o

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:26

A salvat zeci de vieti, dar pe ea n-o poate ajuta nimeni. O tanara de 31 de ani, fosta asistenta medicala, este tintuita la pat, dupa ce fostul iubit s-a razbunat pe ea.

Singurii care i-au ramas alaturi sunt parintii impovarati de ani si lipsuri finaciare si fetita ei de numai 4 ani. Atentie urmeaza informatii si imagini care va pot afecta emotional.

"Sa dorm pe strada dar sa fie fetita mea bine. S-o vad macar ca vobeste", este singura dorinta a mamei Ramonei, o tanara de 31 de ani despre care e mult spus traieste. Dupa ce a fost injunghiata de iubit, a ramas intr-o stare vegetativa.

Parintii ei nu renunta in ruptul capului sa o ingrijeasca.

Asa ca, dis de dimineata, mama Ramonei pregateste pachetul pe care tatal ei il duce negresit, in fiecare zi, la spital. Femeia este hranita artificial, iar medicii spun ca numai o minune ar putea sa o salveze din aceasta stare.

De atata vreme, de cand face acelasi drum zilnic, Gheorghe Baicu a obtinut si sprijinul  unor vanzatoare.
Intre autobuzele pe care le schimba pentru a ajunge la spital, acestea ii tin borcanele cu mancare in lada frigorifica.

Iar daca va intrebati cum decurg urmatoarele 5 ore pentru el, iata si raspunsul dat chiar de el: "scot din geanta mancarea, ma schimb si ii pregatesc mancarea. Cand se face ora 11, ma duc la bucatarie sa incalzeasca mancarea. O mai dau pe spate cu alifie, pudra.
Cel mai mult se consuma pudra. Aia nu-mi ajunge 2 saptamani niciodata. Cand ma duc la ea, cat sunt eu de bolnav, parca ma simt mai bine".

Ramona a ajuns aici din cauza celui care i-a fost iubit: "s-au iubit foarte mult, dupa trei-patru ani a venit copilasul acesta minunat. Noi prea tarziu am aflat ca lui nu-i place munca. Fata mea muncea la doua servicii si il tinea pe el.
La numai 2 saptamani de la botez, iubitul Ramonei s-a aruncat in fata unui tren si a ramas infirm: "S-a dus fata mea, l-a ingrijit, ca pe un bebelus".

Insa, asta nu l-a oprit pe barbat sa faca un gest necugetat. A chemat-o pe Ramona cu fetita la el si atunci a atacat-o: "ea, ca sa fereasca copilul, s-a intors cu spatele si i-a dat pana a crezut ca a omorat-o.
A facut hemoragie interna si de atunci ne chinuim de 4 ani cu ea asa".

Barbatul a fost condamnat la 10 ani de inchisoare si acum isi ispaseste pedeapsa, insa cei care poarta crucea actului sau dement sunt parintii Ramonei. Din omul care era pe vremuri, femeia a ramas astazi doar o umbra- cantareste doar 20 de kilograme. Iar ingrijirea ei ii costa pe bietii parinti mai mult decat pot duce.


Cu toate acestea, parintii inca spera. Isi cresc cum pot nepoata si au o grija de ea ca de ochii din cap. Sa nu-i lipseasca nimic si sa nu-i duca dorul mamei.

Daca ii puteti ajuta, iata contul in care puteti depune bani. Orice suma poate fi un  sprijin pentru ei:

RO 57 RNCB 0521060016840001 DESCHIS LA BCR,  AG BAGDASAR BAICU GHEORGHE

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

##VIDEO118279##