Tort rapid din pepene rosu

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 06 oct 2020, 16:05

Cost estimativ: 30 lei pentru 6-8 persoane

 

Tort rapid din pepene rosu
Cost estimativ: 30 lei pentru 6-8 persoane
Ingrediente
Un pepene rosu
150 ml frisca indulcita
150 g mascarpone
Coaja de la o portocala
150 g fulgi de migdale
Fructe proaspete pentru décor
Menta
Mod de preparare
Se taie marginile pepenelui pentru a lasa un miez cilindric ce va constitui tortul in sine.
Se sterge bine cu servet de hartie ca sa fie cat mai uscat, apoi se orneaza cu o crema.
Pentru aceasta, se amesteca crema de mascarpone cu coaja de portocala, apoi se incorporeaza frisca batuta cat mai bine.
Dupa ce se orneaza torul cu crema, se pun fulgi de migdale, fructe proaspete si menta proaspata.

Ingrediente

Un pepene rosu 
150 ml frisca indulcita
150 g mascarpone
Coaja de la o portocala
150 g fulgi de migdale
Fructe proaspete pentru décor
Menta

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mod

de preparare


Se taie marginile pepenelui pentru a lasa un miez cilindric ce va constitui tortul in sine.
Se sterge bine cu servet de hartie ca sa fie cat mai uscat, apoi se orneaza cu o crema.
Pentru aceasta, se amesteca crema de mascarpone cu coaja de portocala, apoi se incorporeaza frisca batuta cat mai bine. 
Dupa ce se orneaza torul cu crema, se pun fulgi de migdale, fructe proaspete si menta proaspata.

 

 

Taguri: