Interviu incendiar cu Liviu Varciu si Ilinca Vandici! Nu rata "O iubire de-o vara", astazi de la 22.15

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:26

Ilinca Vandici si Liviu Varciu prezinta de azi "O iubire de-o vara", cel mai fierbinte show al noptii, la Kanal D, de luni pana vineri, de la 22.15.

Reporter: Ilinca, ce inseamna pentru tine show-ul "O iubire de-o vara?"

Ilinca Vandici: Distractie, voie buna, cocktail-uri, fete frumoase, baieti frumosi, dialog haios intre mine si Liviu. Cred ca vom face deliciul celor de acasa. Nu se vor plictisi o secunda, mai ales ca vor vedea ce inseamna o iubire de-o vara. Sper sa vedem multe lucruri frumoase. Vrem sa-i ajutam pe participanti sa se cunoasca si sa se indragosteasca.

Din data de 28 iulie, sper sa se uite romanii la show la fel cum s-au uitat la Campionatul Mondial. Vor fi si invitati din showbiz, dar ne axam pe oamenii normali, care vor sa cunoasca pe cineva. Nu o sa fie nimic regizat, nu e niciun scenariu scris inainte.

Reporter: Cum te intelegi cu Liviu?

I.V: Suntem la capete opuse si, in concluzie, ne intelegem.
Eu voi domoli lucrurile in emisiune si il voi ajuta pe Liviu sa-si gaseasca echilibrul. Suntem oameni de televiziune, vechi in bransa amandoi. Va fi un dialog spumos intre noi, in adevaratul sens al cuvantului. El este un baiat de pus pe rana.

Liviu Varciu: Sunt minunat la casa omului, dar si in calitate de coleg de platou. Sunt genial si atat eu, cat si Ilinca vom incerca sa facem lumea sa se iubeasca mai mult.
Cand iubesti, innebunesti. Cu siguranta ca oamenii din platou vor fi mai fericiti decat prezentatorii. Va promit ca vom rade foarte tare... Am vorbele la mine si imediat dau pup la fata.

Reporter: Ati trait o iubire de o vara?

I.V: Nu sunt adepta aventurilor, dar nu se stie ce se poate intampla... Vara joaca in noi fluturasii si hormonii, dar cu toate acestea eu prefer relatiile serioase.
Nu spun totusi niciodata niciodata.

L.V: Eu am avut mai multe iubiri, de primavara, vara, toamna... Am avut si aventuri, dar m-am oprit la un moment dat, pe la 27 de ani.

Cititi continuarea pe WOW biz .ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.