Gabi Cristea, foarte SEXY la un club de pe plaja din Mamaia! Tavi Clonda n-a scapat-o din ochi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:26

Gabriela Cristea a intrat in vacanta si, inainte de a pleca in Grecia, a dat weekend-ul trecut o raita la mare, alaturi de iubitul ei, Tavi Clonda!

Gabi Cristea si Tavi Clonda se inteleg de minune! Cei doi sunt "lipiti" ca marca de scrisoare si peste tot sunt vazuti impreuna.

Paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins, sambata, la Mamaia, la unul dintre cluburile de fite de pe plaja. Gabi era imbracata lejer, in pantaloni scurti de jeans, care ii veneau de minune si ii aratau picioarele sexy si foarte bronzate, o bluza alba, despicata cam multicel la spate, si o pereche de papuci albi, in ton cu tinuta.



Tavi a abordat acelasi stil sport si a avut ochi numai pentru iubita lui. Prezenta celor doi in clubul de pe plaja a creat multa agitatie. Toti cei aflati in apropierea Gabrielei au abordat-o, au vrut sa faca o poza cu ea si, apoi, pentru ca tot era vorba de distractie, au dansat impreuna cu vedeta si iubitul sau pe acordurile puse de DJ-ul localului.

Vedeti mai multe poze si un clip video pe WOW biz .ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.