VIDEO EXCLUSIV! Cat de frumoasa e Theo Rose, prezentatoarea KIDSing! Tanara artista nu se poate opri din cantat nici cand e la machiaj

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:26

KIDSing e fenomenul TV al toamnei in televiziune. Showul Kanal D va descoperi talente muzicale in randul copiilor, unul dintre prezentatori fiind artista Theo Rose.

Venita la filmari, Theo i-a impresionat rapid pe toti cu frumusetea ei naturala. Tanara de 17 ani a fost surprinsa, recent, la cabina de machiaj in timp ce i se aranja parul. Artista fredona un cantec, semn ca tinerei ii sta gandul numai la muzica!

Dan Bordeianu si Theo Rose sunt prezentatorii show-ului KIDSing, care va aduce, din toamna, atmosfera marilor concerte pe micul ecran!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16763368/1/media-140654371804685900.jpg
Traieste fiecare clipa alaturi de cele mai bune voci de copii din Romania! KIDSing este un concurs muzical, ce se adreseaza micutilor cu varste intre 6 si 13 ani,

precum si sustinatorilor acestora – membri ai familiei, prieteni, profesori etc. Cei mai talentati si carismatici copii vor avea ocazia sa fie vazuti, ascultati si apreciati de o tara intreaga. Iar marele premiu nu este deloc de neglijat! Cel mai talentat copil va castiga fabuloasa suma de 20.000 de euro!( VEZI VIDEO EXCLUSIV PE wowbiz.ro)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.