Asta-i cea mai tare campanie electorala! Mutu, candidatul Discote-K, show pe camion si cu mana intre picioarele dansatoarelor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:27

Weekend-ul trecut, Mutu si-a facut campanie in Mamaia, centrul distractiei estivale.

Mutu, alias Vlad Corbeanu, a incercat sa convinga tot mai multi romani ca la alegerile prezidentiale sa-l voteze, promitandu-le ca vor avea parte de distractie din plin. Si cum candidatul Discote-K vrea sa salveze tara prin ras, le-a produs turistilor de pe litoral hohote de ras.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16763434/1/media-140662758446389900.jpg
Iata cateva fotografii din campania electorala desfasurata de Mutu pe litoral, care arata de ce e in stare candidatul Discote-K.



In recenta conferinta de presa in care si-a lansat candidatura, candidatul Mutu le-a promis romanilor legi menite sa anuleze orice conventii. Pachetul legislativ promovat de candidatul Mutu contine doza de nebunie necesara pentru ca romanii sa se simta, in sfarsit eliberati!  Candidatul mut, dar extrem de vocal cu ajutorul interpretului sau, si-a propus sa exploateze singura resursa care le-a ramas romanilor: Rasul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Si pentru ca viziunea lui Mutu si cea a echipei “DISCOTE-K” sunt

asemanatoare pana la identificare, Mutu a putut  sa afirme, dupa intrevederea cu actorii celui mai dement show de comedie, ca si-a gasit partidul. “DISCOTE-K este partidul meu! E  emanatia mea, de care nu am stiut pana ieri! Sau eu sunt emanatia DISCOTE-K…? Detalii! Important este ca trebuie sa votati MUTU, alegeti  DISCOTE-K! Alegeti sa muriti de ras, in loc sa muriti de foame sau de suparare! “, a spus Mutu, prin intermediul purtatorului sau de cuvant.
( sursa wowbiz.ro)