Imagini extrem de violente au fost inregistrate de o camera de supraveghere dintr-un spital! Uite ce a facut un TANAR in sala de asteptare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:42

Priviti-l cum alearga spre usa holului si loveste cu piciorul, apoi, repede, cu pumnii!

Dar, este abia inceputul! In secunda urmatoare apuca furios banca de langa perete, o arunca la pamant, nu o data, ci de trei ori, apoi se repede la cealalta banca.

nemultumit ca n-a distrus-o de tot, omul ii desprinde suportul de fier si...il arunca in mijlocul incaperii. Totul, fara sa-i pese ca poate rani pe cineva, fie el pacient sau ...vizitator. Actiunea devine halucinanta in acest moment! Priviti cu ce putere izbeste suportul metalic intr-alta usa a incaperii! Chiar in acel moment, cineva avea intentia de a intra.

Gestul violent l-a socat si... l-a facut sa plece imediat!

Nebunia omului pare sa nu intereseze pe nimeni! Apare un barbat imbracat in vesta portocalie. Priveste uimit si...pare sa-i spuna ceva. Dar, indiferent despre ce este vorba, individului pare sa nu-i pese. Continua sa distruga totul in cale!
Nici cutia cu stingatorul de incendii nu scapa de nervii barbatului! Priviti-l cu ce disperare trage de panou, gata sa-l arunce la pamant! Din fericire, omul cedeaza.

Imediat ce pleaca de langa acesta, isi cauta o alta tinta! Cu mainile in aer si privirea prin incapere, omul pare...sa caute altceva numai bun de distrus! Barbatul de langa el asista socat la intreaga scena incredibila.
Dupa un minut in care, clipa de clipa, barbatul a distrus cate ceva, de aceasta data se apropie de un ghiseu si...arunca mai multe foi. Pare sa se certe cu cineva din interior!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Un tanar de 23 de ani a fost

protagonistul acestor scene halucinante. Camerele de supraveghere au surprins doar imaginile din acest hol al spitalului, dezastrul, insa, a continuat si prin restul cladirii, unde tanarul a spart mai multe geamuri.
Ce l-a determinat pe individul furios sa faca ravagii in spital?! Individul venise acolo pe motiv ca se simtea rau. Numai ca nu s-a ocupat niciun medic imediat de starea sa, ci...l-au pus sa astepte.

Dupa ce a fost consultat, s-a stabilit ca are tulburari psihice si a fost internat la sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean din Bacau.