DOLIU la Hollywood! Un celebru actor A MURIT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 06 oct 2020, 14:50

Lumea filmului este in doliu dupa ce un amre actor a incetat din viata.

James Shigeta, un star al filmului "Greu de ucis", a murit, luni, la varsta de 81 de ani, cauza decesului nefiind facuta publica.

Nascut la Honolulu in 1933, James Shigeta a studiat actoria la New York University inainte de a se inrola in Marina militara a SUA, in care a activat pe parcursul Razboiului coreean, informeaza contactmusic.com.

Si-a inceput cariera artistica in Japonia si a devenit cunoscut dupa ce a aparut in filmul negru "The Crimson Kimono" din 1959.

In anul urmator, el a câstigat un premiu Globul de Aur pentru cel mai promiţator actor debutant, alaturi de George Hamilton, Troy Donahue si Barry Coe.

A devenit unul dintre cei mai cunoscuţi actori asiatico-americani in anii 1960, datorita rolurilor interpretate in pelicule precum "Walk Like a Dragon", "Lacrimi de bucurie/ Cry for Happy", "Bridge to the Sun" si "Paradisul din Hawaii/ Paradise, Hawaiian Style", in care a jucat alaturi de Elvis Presley.


Un alt rol memorabil interpretat de acesta a fost cel din 1961, in musicalul "Flower Drum Song", pus in scena pe Broadway.

Mai tarziu in cariera sa, James Shigeta a aparut in filme precum "Ultimul orizont/ Lost Horizon", "Batalia de la Midway/ Midway", "Cage", "Disney's Mulan" si "Greu de ucis/ Die Hard" (1988).

Shigeta a jucat si in lungmetraje de televiziune, precum "Medical Center", "Little House on the Prairie", "Fantasy Island", "T.J.
Hooker", "The Love Boat", "Magnum", "P.I.", "Simon& Simon and Murder" si "She Wrote".


Sursa: Mediafax.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.