Asa sotie nu are nimeni! Pepe este mandru nevoie mare de Raluca. Priviti cum arata bruneta la plaja!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:43

Raluca, sotia lui Pepe- are cu ce se mandri. Sot celebru-are! Fetita frumoasa-are! Nu-i lipsesc nici formele de manechin gata sa o scoata din anonimat…

Doar ca ei nu-I place sa vorbeasca cu presa. Asta nu o fereste de ochiul publicului! Avem imagini cu Raluca pe plaja, alaturi de sotul ei, Pepe!  Imbracata intr-un costum de baie alb, cu parul prins in coc si ochelari de soare,  bruneta afiseaza un corp fara de cusur. Ar putea oricand sa defileze pe podiumurile de moda fara nicio problema, iar bustul ei ar face-o geloasa pe orice domnisoara.

Nici nu ai zice ca este mama unei fetite de doi anisori. Corpul sau pare sa isi fi revenit spectaculos dupa nastere. Raluca ne-a oferit o priveliste pe cinste si atunci cand se facea comoda pe sezlong. Nici vorba de celulita si nici un pic de grasime, semn ca dieta pe care a tinut-o dupa nastere a dat roade. La cei 22 de ani si-a revenit foarte repede.

In timp ce Pepe se intretine cu amicii si apoi face o baie in mare, Raluca sta relaxata pe sezlong si se lasa dezmierdata de razele soarelui torid.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Si nici n-ai zice ca sunt de trei ani impreuna! La nunta de saptamana trecuta, pareau la fel de indragostiti ca la inceput.

Mirii anului au o relatie moderna. Chiar daca sunt parinti, nu renunta la distractia in cluburi. Cei doi au fost vazuti iesind dintr-un club de fite din Mamaia spre zorii zilei. Se imbratisau si se sarutau de parca dragostea e si  mai mare dupa ce si-au jurat credinta vesnica in fata lui Dumnezeu.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.