Sabbagh in actiune! Din 4 august, in fiecare luni, la Stirile Kanal D

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:27

Incepand din 4 august, realitatea strazii va fi traita “pe viu” de telespectatorii Stirilor Kanal D, Christian Sabbagh se intoarce in strada pentru a lupta impotriva fenomenului infractional, alaturi de reprezentanti ai Politiei.

Incepand din 4 august, in fiecare luni, in cadrul principalului Jurnal informativ al zilei,  telespectatorii Kanal D  il vor putea urmari pe Christian Sabbagh in mijlocul actiunii, pe strada, acolo unde legea este eludata, unde drepturile elementare ale omului sunt adesea calcate in picioare. Christian Sabbagh va fi alaturi de ofiterii de politie in misiunile de filaj,  in raziile organizate pentru cautarea capilor lumii interlope, in flagranturile cu traficantii de droguri sau de persoane, in descinderile spectaculoase in mijlocul infractorilor de toate categoriile.

Stirile se nasc in strada, tocmai de aceea mergem acolo unde se manifesta infractiunea. Nu facem spectacol din suferintele oamenilor, dar semnalam derapaje. Nu condamnam, pentru ca asta e treaba Justitiei. Telespectatorii vor avea ocazia sa vada realitatea strazii, sa traiasca aceleasi pericole ca si oamenii legii si sa inteleaga cu ce se confrunta acestia atunci cand ne apara drepturile si salveaza vieti ”, a spus Christian Sabbagh.

Nu ratati, in fiecare luni, din 4 august, “ Sabbagh in actiune ”, un reality intens, din
mijlocul strazii, in cadrul Stirilor Kanal D de la ora 19.00!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.