Oglinda, oglinjoara, cine e cea mai extravaganta fiinta din tara?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:27

Nicio aparitie a Iuliei Albu nu trece neobservata. Mai mult decat atat, te lasa cu gura cascata.

Ca si cum ochelarii cu doua randuri de lentile nu ar fi fost de ajuns, Iulia si-a acoperit ochii de tot. Doamna Albu a epatat si la capitolul animale de companie.

Mai intai a fost gaina Loulou. Dar gaina mai are si nevoi fiziologice, asa ca Iulia a gasit o solutie ultimul racnet: scutecul pentru inaripata. Cateva luni a plimbat-o pe Loulou in brate, dar acum animalul ei de companie nu mai cotcodaceste, ci latra.



Noul ei insotitor si-a pastrat culoarea, dar numele nu. Startul aparitiilor soc ale fashion editor-ului a fost dat de o sedinta foto nud pentru site-ul lui Mihai Albu.

De atunci tinutele iesite din comun si accesoriile nonconformiste au imbracat de fiecare data trupul vedetei. In 2011, la premiile Gopo, Iulia a purtat o rochie neagra, din dantela, si a cam renuntat la lenjeria intima. Cel putin asta au crezut cei mai multi dintre cei care au vazut-o.


Vedeti cele mai socante aparitii ale Iuliei Albu in materialul de mai jos:
##VIDEO118683##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.